Een overzicht van opwindende Auto-evenementen

23-01-2024

1. Brussels Motor Show: Waar Auto's de Hoofdrol Spelen

Het Brussels Motor Show is het kroonjuweel van auto-evenementen in België. Jaarlijks brengt deze autobeurs de nieuwste en meest indrukwekkende automodellen, conceptauto's en technologische innovaties naar het publiek. Autofabrikanten van over de hele wereld presenteren hier hun nieuwste creaties, en autoliefhebbers krijgen de kans om deze staaltjes van techniek en design van dichtbij te bewonderen.

https://www.brussels.be/motor-show


2. 24 Uren van Spa-Francorchamps: Een Motorsportklassieker

Voor degenen die van adrenaline doordrenkte motorsport houden, is de "24 Uren van Spa-Francorchamps" een niet te missen evenement. Dit legendarische uithoudingsrace-evenement brengt enkele van 's werelds beste coureurs en teams samen om 24 uur lang de uitdagende bochten van het beroemde Spa-Francorchamps circuit te bedwingen. De sfeer op en rond het circuit is ongeëvenaard, met een mix van spanning, passie en de geur van verbrand rubber.

https://www.spa-francorchamps.be/nl/agenda/2021-07-29/total-24-hours-spa

3. Zolder Historic Grand Prix: Een Terugblik op Autogeschiedenis

Voor liefhebbers van klassieke auto's is de Zolder Historic Grand Prix een reis terug in de tijd. Dit evenement viert de rijke geschiedenis van de autosport met een showcase van zorgvuldig gerestaureerde klassieke racemodellen. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de prachtige wagens, maar ook de nostalgie opsnuiven terwijl ze de races bijwonen en luisteren naar het kenmerkende geluid van oldtimers die over het circuit razen.

https://www.circuit-zolder.be/en/event/historic-grand-prix/


4. Antwerp Classic Salon: Voor de Liefde van Klassiekers

Antwerpen komt tot leven met de Antwerp Classic Salon, een eerbetoon aan de elegantie van klassieke auto's. Dit evenement brengt verzamelaars, handelaren en autoliefhebbers samen om te genieten van een eclectische verzameling klassiekers en vintage voertuigen. Van zeldzame sportwagens tot tijdloze cabriolets, het Antwerp Classic Salon biedt een unieke kans om de schoonheid van vervlogen autotijden te ervaren.

https://www.antwerpclassicsalon.be/

5. Circuit Des Ardennes: De Perfecte Mix van Snelheid en Show

Het Circuit des Ardennes biedt een unieke ervaring voor autoliefhebbers die van spektakel houden. Naast traditionele races organiseert dit circuit ook evenementen zoals driftwedstrijden, waar coureurs hun vaardigheden tonen terwijl ze met gierende banden door de bochten slingeren. Het is een perfecte mix van snelheid, behendigheid en showmanship.

België, met zijn gevarieerde auto-evenementen, staat garant voor opwinding, innovatie en een gemeenschap van gelijkgestemde autoliefhebbers. Of je nu gefascineerd bent door de nieuwste technologie in de autowereld, houdt van klassiekers of geniet van de intense spanning van de autosport, België heeft voor elk wat wils. Dus, start je motoren en laat je meeslepen door de opwinding van de Belgische autowereld!

6. Knokke-le-Zoute Auto Concours: Waar Elegantie de Weg oprijdt

Knokke-le-Zoute, de glamoureuze badplaats aan de Belgische kust, staat niet alleen bekend om haar chique boetieks en verfijnde keuken, maar ook om een jaarlijks terugkerend auto-evenement dat autoliefhebbers van over de hele wereld aantrekt: het Knokke-le-Zoute Auto Concours.

Dit exclusieve auto-evenement, gehouden langs de iconische Kustlaan, brengt een indrukwekkende verzameling klassieke en hedendaagse auto's samen, met een focus op stijl, design en elegantie. Hier zijn enkele redenen waarom het Knokke-le-Zoute Auto Concours een must-visit is voor autoliefhebbers.

https://zoutegrandprix.be/nl/home

Transluxautomotive