FAQ

1. Algemene voorwaarden

Bestellingen en Betalingen:
1.1. Door een bestelling te plaatsen bij Translux Automotive, gaat de klant akkoord met de verstrekte prijzen en de betalingsvoorwaarden.
1.2. Betalingen kunnen online worden gedaan via de op de website verstrekte betaalmethoden.


Levering:
2.1. Translux Automotive streeft ernaar bestellingen tijdig te leveren, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen die buiten onze controle liggen.

Privacy:
5.1. Klantinformatie wordt vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid. Lees ons privacybeleid op de website voor meer informatie.


Intellectueel Eigendom:
6.1. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de producten en diensten van Translux Automotive blijven bij Translux Automotive.


Toepasselijk Recht:

7.1. Op deze algemene voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing.

2. Veelgestelde vragen

Wat biedt Translux Automotive?

Translux Automotive biedt hoogwaardige automobielproducten en -diensten, waaronder luxe auto-accessoires, onderhoudsdiensten en speciale upgrades.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website of door contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Volg de instructies op de website of vraag ons team om assistentie.

Wat is het retourbeleid van Translux Automotive?

Raadpleeg ons retourbeleid op de website voor gedetailleerde informatie over retourzendingen, ruilingen en restituties. Neem contact op met onze klantenservice als u hulp nodig heeft.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op klantenservice@transluxauto.nl of telefonisch op [telefoonnummer]. Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.


Transluxautomotive